Før & efter

Louise fortæller sin vægttabshistorie:


Det var min venindes mor, som fik mig med til vægtkonsulenterne. Jeg havde selv gået i et lang stykke tid og overvejet om jeg skulle melde mig til, men synes det var et nederlag for mig at skulle have hjælp til at tabe mig, men den tanke fik konsulenten fra vægtkonsulenterne hurtigt vendt om. Nu ved jeg slet ikke hvad jeg skulle gøre uden vægtkonsulenterne og Sanne!

Sanne har været en kæmpe inspiration, og den kamp gejst hun besidder er uundværlig for os der kæmper med kiloene.

De 30 kilo der er røget af mig har gjort, at er jeg blevet en mere udadvendt og glad pige! Nu vil og tør jeg se mig selv i spejlet, jeg kan købe tøj i almindelige tøj-butikker og er ikke længere ked af mig selv.

Efter min graviditet kom der mange kilo på og folk sagde, at dem kunne jeg hurtigt smide igen, men det var nemmere sagt end gjort.

Men med Sanne og vægtkonsulenterne gik det hurtigt, jeg tabte mig 30 kilo på et halvt år. Når jeg kigger tilbage og ser mig selv, synes jeg det er skræmmende at se, hvor stor jeg har været og at der ikke var "nogen", der er kommet med en bemærkning eller noget.

Jeg er så glad for, at jeg har taget mit livs bedste beslutning ved at melde mig til vægtkonsulenterne og jeg håber, at andre har mod til det samme.

Jeg vil aldrig være så stor igen, og jeg vil gå på holdet resten af mine dage!

Kirstens´s vægttabhistorie fortalt til vægtkonsulenterne.


Kirsten Mohr tror ikke på slankekur, så hun valgte at lægge sit liv om med Vægtkonsulenterne. Foto: Vægtkonsulenterne

Kirsten Mohr: "Jeg vil være sund"


"Jeg var ikke i tvivl om, at det var Vægtkonsulenterne jeg skulle gå til – jeg har aldrig troet på slankekure."

For den ellers aktive Kirsten Mohr var det en svær øvelse at skulle indse, at badevægten ikke længere viste et forsvarligt tal.

"Jeg var ikke specielt hæmmet af min overvægt. Jeg troede, jeg kunne spise hvad som helst, når bare jeg dyrkede motion."

Kirsten så sig selv som en meget stærk person, men når det kom til hendes overvægt, følte hun sig svag.

"Jeg diskuterede med mig selv hver aften, når jeg skulle sove. I morgen gør du noget ved det."

Efter mange diskussioner med sig selv, kom Kirsten frem til følgende konklusion: "Når jeg nu er for svag til selv at gøre noget ved det, må jeg være stærk nok til at indrømme, at jeg har brug for hjælp til at komme min overvægt til livs."

Tror ikke på slankekur

Kirsten tror ikke på slankekur, hun vil lægge kosten om og lære om sunde spisevaner.

"Jeg var ikke i tvivl om, at det var Vægtkonsulenterne jeg skulle gå til."

I foråret 2011 tog Kirsten det skridt og besøgte den lokale afdeling i Hjallerup, hvofortæller sinr Sanne Sørensen er vægtkonsulent. Den første aften var en udfordring, for hvad nu, hvis der var nogle, hun kendte.

Mange af de ting, der blev snakket om til de ugentlige møder, var øjenåbnende for Kirsten.

"Vægtkonsulenten Sanne talte meget om, hvordan vi vælger det gode til for en selv, i stedet for det dårlige. At det var vigtigt, at holde målet for øjnene hele tiden."

"Jeg følte jeg havde fået styringen tilbage. Nu kunne jeg vælge om jeg ønskede at blive slank og sund, eller om jeg var lige glad med mig selv."

Én særlig ting, der som en overraskelse for Kirsten, var det med de dårlige undskyldninger. Stod vægten stille eller tog hun på undervejs, fortalte Kirsten sig selv og de andre, at pyt, hun havde jo haft det sjovt, mens hun spiste de ting, der førte til vægtøgningen. Indtil vægtkonsulenten udfordrede Kirsten: 'I morgen tidlig skal stille dig op foran spejlet og sige højt til dig selv, at du faktisk ikke ønsker at slanke dig.'

Det ramte Kirsten rigtig meget, for selvfølgelig ønskede hun vægttabet. Vægtkonsulentens råd var: "Det er ok, at du har taget på. Men det var ikke ok, at du at du gør grin med dig selv, for det var jo ikke det, du vil, og det er ikke sjovt at tage på."

Kirsten lærte at være god ved sig selv og have sine prioriteringer i orden, for målet var klart: Hun vil være sund.

"Jeg er mødt op til vejning og den efterfølgende motivation stort set hver gang. Det er min ugentlige fritime, hvor jeg koncentrerer mig om mig selv, der er så mange skønne mennesker at snakke med."

"Vægtkonsulenten Sanne har en enestående og utrolig motiverende måde at sige tingene på, blandet med masser af humor. Og vigtigst af alt formår hun at give dig følelsen af lige præcis hvor vigtig DIT vægttab er."

I dag er Kirsten 50 kilo lettere, har et stabilt blodsukker og en krop hun er glad for.

Berit fortæller sin vægttabhistorie:


Jeg har tidligere prøvet alverdens kure for at komme ned

i vægt.


Jeg har også tidligere spist efter vægtkonsulenternes principper, men jeg har været for nærig til at betale "penge for at blive vejet", derfor kunne jeg da godt styre det selv, troede jeg..

Der er da også røget nogle kilo på kontoen på denne måde, men de er lige så hurtigt kommet på igen.

Jeg var ikke voldsom overvægtig, men jeg var bare ikke tilfreds med mig selv.

Derfor tog jeg i foråret 2013 IGEN beslutningen om at komme ned i vægt og kampen mod kiloene. Jeg tabte mig også 5 kg. Over nogle måneder og så kørte jeg surt i det igen.


Efter mange overvejelser og samtaler med mig selv, tog jeg beslutningen om at ændre livsstil og meldte mig til Sannes hold i Hjallerup. Jeg skulle nu "betale penge for at blive vejet", men det har/er alle pengene værd. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort mig selv.

Der har været op- og nedture men med Sannes hjælp, får hun sig hurtigt tilbage på sporet og troen på sig selv igen, hvilket jeg er yderst taknemlig for.

Uden hjælpen/opbakningen fra min mand, Sanne og vægtkonsulenterne var jeg aldrig nået så langt som jeg er i dag.

Jeg har givet mig selv lov til at nyde et glas rødvin ved særlige lejligheder, når lysten har været til det og sagt til mig selv, at det heller ikke skal "blive for surt", så hellere være længere tid om at komme ned i vægt.

På et år siger vægten nu - 25 kg. og det er en super dejlig fornemmelse. Garderoben er blevet fornyet og hvilke kvinder elsker ikke at shoppe og så i en tøj str. jeg ikke behøver at være flov over.

Jeg bliver aldrig mere tyk igen og vil fortsætte med at gå hos Sanne, selvom at jeg er blevet stabiliseret i vægt.